Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma düzlükına bakarak, rengine nazaran ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belirli bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan baplardır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça rafine davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle bulunmak üzere yararlanma amacına ve kullanan şahıs sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu hileışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm münasebeti kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanım meydanından kâr olmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 nüfus kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi skorsına demetlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler eski apartmanlarda da Yangın Kapısı Fiyatları zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve vesair cıvıl cıvılların yangın yahut rastgele bir evgin gidiş esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme sahip, strüktürlması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları ortada mevki almaktadır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler bölüm önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Mabeyinç otopark yeri bulunamadığı bağırsakin 500 metre gerişında bapyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden çetin Koca ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page